Werkplaats

In de werkplaats kunt u terecht voor reparatie, onderhoud, APK, aircoservice en schadeafhandeling voor alle merken. Kortom, bij ons bent u altijd verzekerd van een vriendelijke en professionele service.

Onderhoud
Voor onderhoud, APK of reparatie van alle merken moet u bij Auto Flikweert zijn. Onze high-tech werkplaats is afgestemd op topkwaliteit. Tijdens de duur van een onderhoud, APK of reparatie kunt u vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets meekrijgen. Geeft u dit alstublieft aan bij het maken van een afspraak. Uiteraard wordt u van alle kosten rondom het onderhoud op de hoogte gehouden.

Snelservice
Voor snelservice bent u bij Auto Flikweert aan het juiste adres. Benut de voordelen van de snelservice in de werkplaats. Voor bijvoorbeeld het vervangen van een lamp, het bijvullen van de vloeistoffen, het vervangen van een accu, band of uitlaat.

Schade?
Auto Flikweert neemt alles uit handen rondom de afwikkeling met de maatschappij en het schadebedrijf. Ook voor ruitreparatie en vervanging kunt u bij ons terecht.

Finance
Komt u nog iets tekort om de auto van uw keuze aan te schaffen? Of wilt u uw geld liever voor een andere bestemming reserveren? Wij maken graag een scherp voorstel voor u.

© copyright Auto Flikweert | Contact | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie: DORST communicatie