APK in Burgh-Haamstede

Uw APK keuring in Burgh-Haamstede is bij ons in goede handen. We beschikken als vakgarage op Schouwen-Duiveland over high-tech apparatuur om de boordcomputer van iedere auto uit te lezen en hebben ervaring met alle merken en modellen. Dat betekent dat we de wettelijk verplichte Algemene Periodieke Keuring probleemloos voor u kunnen uitvoeren.

We nemen voldoende de tijd voor de APK keuring in Burgh-Haamstede, waardoor onze monteurs goed kunnen kijken naar alle belangrijke elementen. Dat betekent dat we de veiligheid van de auto op de weg uitvoering controleren, dat waar het tijdens de keuring uiteindelijk om gaat.

Direct een afspraak maken

Een brief ontvangen van de RDW dat uw auto de APK keuring zal moeten ondergaan? Dat is een goed moment om bij ons een afspraak te maken. Over het algemeen stuurt de RDW de brief ruim op tijd aan u toe, zodat we genoeg tijd hebben om een afspraak te plannen die u goed uitkomt. We vragen u de auto op de afgesproken dag zo vroeg mogelijk bij ons te brengen, zodat we daar desgewenst meteen mee aan de slag kunnen. Na de APK keuring in Burgh-Haamstede zelf melden we die weer af bij de RDW, zodat u daar weer veilig en op basis van een geldige keuring de weg mee op kunt.

Op die manier zorgen we ervoor dat de APK keuring weer een jaar of langer geldig is, afhankelijk van de leeftijd van de auto en de brandstof waar u op rijdt. Uiteraard kunnen we u goed aangeven hoe vaak de APK keuring in Burgh-Haamstede plaats zal moeten vinden en welke onderdelen we precies behandelen. Onze ervaren monteurs kunnen u dat goed aangeven, bijvoorbeeld als u vragen heeft over de status of conditie van uw auto.

Vakkundige APK keuring

We zorgen voor een vakkundige en toch voordelige APK keuring in Burgh-Haamstede, zodat u daar niet teveel voor betaalt. We zorgen er als BOVAG-lid voor dat we voldoende de tijd nemen en goed kijken naar de belangrijke elementen. Eenmaal goedgekeurd kunt u er met uw auto vanuit gaan dat u in ieder geval weer veilig de weg op kunt.

De APK keuring in Burgh-Haamstede draagt op die manier sterk bij aan de veiligheid van uw auto en is een belangrijke keuring. Uiteraard kunnen we u op voorhand aangeven wat daar de kosten van zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Veilig op weg met geldige APK

Maak direct een afspraak voor de APK keuring in Burgh-Haamstede, zodra u de brief van de RDW ontvangen heeft. Wij zorgen ervoor dat we de auto op een aantal belangrijke punten controleren en er daarmee voor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Na de APK keuring in Burgh-Haamstede door onze ervaren monteurs hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken en voldoet u bovendien weer aan de wettelijke verplichtingen.

© copyright Auto Flikweert | Contact | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie: DORST communicatie